Referanser

Telemark renhold og flytting kan vise til mange gode tilbakemeldinger. Kommentarene nedenfor er hentet fra www.finn.no/oppdrag. Trykk på overskriften for å komme til oppdraget.

Vi har fått utført flytting og flyttevask av Telemark Renhold i Skien

Flyttingen skjedde presist og effektivt uten skade på møbler og inventar. Renholdet av huset var grundig og godt, til både vår og kjøperens fulle tilfredshet. Tjenesten er utført til en konkurransedyktig pris. Vi gir firmaet vår anbefaling.

Jorun og Rolf Hauge

Kjørte flyttelass fra Porsgrunn til Treungen. Utførte jobben på en profesjonell måte, alt ble pakket/stablet godt inn i flyttebilen. Glass skap og store dyre møbler ble flyttet uten noen skader. De gjenomførte jobben på avtalt tid og de er enkle å komme i kontakt med og svarer på mail/sms raskt. Vi måtte også endre flyttedag på kort tid og dette tok de på strak arm, meget bra. Bare positive ord å si om Telemark Renhold & Flytteservice + crew

Roar Småge

Veldig fornøyd! De var punktlige og dyktige. Dyktige flytte- og vaskefolk som jeg anbefaler på det sterkeste. Vi avtalte pris på forhånd og faktura kom ikke før de nye eierne av huset hadde inspisert jobben og gitt tommelen opp.

Peder Haug

De gjorde en god jobb! Ryddige, effektive og svært hjelpsomme.

Silje Rembar

Flyttevask for tømmervilla

Vi har brukt Telemark Renhold til flyttevask for vår tømmervilla. Tømmervillaen vår har gjennomgående panel i alle rom, flere av dem ubehandlet. Det er en krevende vaske jobb. Likeså har vi gammeldagse koblete vinduer med smårutete glass på alle rom, også her ble det utført en flott jobb. Vi er veldig godt fornøyd med vaskingen, vi vil anbefale Telemark Renhold til andre som trenger flyttevask.

Åse Elisabeth Jørgensen

Veldig bra på alle måter. Hyggelige, forsiktige, raske og ikke minst rimlige. Disse gutta kan jeg anbefale på det varmeste

Hanne Amundrød

Jeg har bare gode ting å si om firmaet. De kom presis, jobbet raskt og var forsiktige med tingene mine. Anbefales!

Eli Stensby

Dette var virkelig et firma som vi kan anbefale på det varmeste; punktlig, hyggelig, og alt utført til vår fulle tilfredshet, og prisen var meget hyggelig. Flyttingen gjaldt hele møblementet fra hytte til hus.

Kjersti Harnes Harnes

Rydding av dødsbo, visningsvask og flyttevask

Rydding av dødsbo, visningsvask og flyttevask ble alt sammen utført rask og effektivt. Veldig fornøyd. Hyggelige folk var det også. Kan absolutt anbefales!

Ragnhild Hallingskog

Rask, effektiv og punktlig. Alt utført som avtalt. Har brukt dem flere ganger og er alltid like fornøyd!

Fredrik Eckholdt

Flyttevask

De kom på befaring og jeg gikk runden og fortalte alt som måtte gjøres. Jeg fikk svar at de visste det. Og det gjorde de. Huset ble skikkelig vasket for en passende pris. Dette var veldig bra og jeg anbefaler bruk at dette firmaet

Mette G

Flinke og hyggelige folk, arbeidet ble utført raskt og de passet godt på at tingene ikke skulle bli skadet under transporten. Anbefales til andre.

Linda Marie Hvaal Mcguffie

Fantastisk arbeidsinnsats. Blide å hyggelige. Jobber raskt å effektivt. Behandler møblene med respekt å bra inn pakning. Alt dette for en veldig bilig pris. Anbefales sterkt til flytting av hva som helst.

Ruben Knarvik Bugge

Veldig god service! Gjorde flyttevasken som avtalt, uten at jeg engang trang å møte opp på adressen. Nye eiere var veldig fornøyd med vasken, og jeg har ikke problemer med å anbefale dette firmaet videre. God pris og rask jobb!

Joachim Svendsrød

Denne er vi glad for å evaluere. Kjempetrivellige folk. Effektive, behandlet møblene meget godt. Presise, Vi har ingenting å sette fingeren på. Anbefales som bare det.

Vidar Stang, Stathelle

Hei. Meget skitten leilighet med vond lukt som skulle flyttevaskes. (T.R.A.) kom til avtalt tid. 2 hyggelige menn Veldig fornøyde med pris og tid Utførte en kjempe jobb, holdt avtaler og like positive etter at jobben var gjort. De annbefales

s. sønstebø

Flyttevask etter salg av leilghet. Det ble rent&åpent! Anbefalles!

Sigrid Valen Hestetun, Skien

Godt utført jobb, tidsriktig. Folk var stor og lett å jobbe med. Prisen var også bra. Erfarne folk, vil jeg sterkt anbefale til andre.

Zia Ur Rehman, Porsgrunn

Veldig hyggelige, profesjonelt, punktlige folk. Fornøyed med jobben gjort. Jeg fikk bra pris. Anbefales!

Babar Khan, Oslo

Veldig hyggelige folk og samtidig svært profesjonell også ! ! ! . Veldig punktlig, kom rett på avtalt tid med alt nødvendig apparat, og gjorde jobben svært godt; både rengjøringen og flytting, mot en veldig god/lav pris. Veldig fornøyd med tjenesten jeg har fått. Anbefales rett og slett for alle — de som leter etter rengjøring/flytting service.

Gulzaib Rafiq, Skien

Telemark Renhold & Flytteservice utførte jobben til avtalt tid og pris. Godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Thomas Ellefsen,trine Schou, Skien

Jeg brukte firmaet ved flytting fra Skien til Oslo og var veldig fornøyd. De var lette å samarbeide med,hjelpsomme,positive og forsiktige! Anbefalles! !

Sigrid Valen Hestetun, Skien

Flyttevask enebolig Tønsberg. Meget fornøyd. Dyktige folk som gjorde en meget god jobb. Anbefaler på det sterkeste. Møtte opp til avtalt tid. Ikke minst veldig god pris og billigste på anbudet. Kommer til å bruke de i framtiden.

Saima Parveen, Tønsberg

Firmaet kan anbefales på det varmeste. God kommunikasjon, dyktige folk som gjorde en meget god jobb. De nye eierne av huset var også meget fornøyd. Telemark renhold flytteservice var også det klar billigste anbudet..

Morten Strandmoe, Sandefjord

De gjorde en grundig utvask til en billig pris, var raske og effektive, veldig hyggelige folk, ble kjempefornøyd!

L. Skoglund

Ingenting å klage på! Anbefaler gjerne Telemark Renhold til andre.

B. Haugen

Raske og effektive. Bra pris. Veldig god service og strakk seg lengere enn forventet. Dette firma anbefales!

G. Strand

3 hyggelige karer som kom og vasket hytta på meget kort varsel. Grei pris som vi ble enige om, og bra resultat til slutt. Kan anbefales.

S. Ringnes

Bra pakking, flytt og vask av hus.

M. Corbo

De kom til avtalt tid,gjorde en veldig god jobb til en kjempe rimelig pris,er blitt svært fornøyd med flyttevasken til slutt.Kan anbefales!

S. Milosavljevic-Arsic

raske og effektive,bra utfort jobb, de valgt å gjøre jobben dagen før en den tidgliere avtalt,so var leilighet extra skitten…men prisen blei det samme:)…ambefales..

a. concas

Bra jobb 🙂

Gunders

Kan absolutt anbefales

B. Heen

Hyggelige mennesker som gjorde en god jobb. Både gamle eiere og nye eiere av boligen kan anbefale dette flytte og renholdsfirmaet.

Ø. Sorter

var litt vanskelig å få planlagt når de skulle komme men når de kom gjorde de en flott jobb. hyggelige og imøtekommende

K. A. Kjønnø

Hyggelige folk og fornøyd med jobben.

a. lundberg

Kom til rett tid, blide og hyggelige og utførte flytting på en fremragende måte ute uhell, kan anbefales til andre.

M. M. Brekke

Tre blide,høflige og hyggelige karer kom til avtalt tid, jobbet iherdig og gjorde en utmerket jobb som vi var veldig fornøyd med på alle måter. Vil ikke nøle med å bruke de om igjen !

M. Waldersnes

Presise, hyggelige og effektive! Anbefales av meg! Fikk en grei pris på nedvask også…kjempebonus! Astrid og Geir

A. S. o. G. Valle

Gutta kom til avtalt tid, flyttet raskt og effektivt. Flyttelasset var i Stavanger som avtalt. Hyggelige karer, noe slitt bilmateriell, men ellers meget godt fornøyd. Mvh. Ø.H.

Ø. Hauge

Kontakt oss